Cursuri baschet copii Giulesti

Cursuri baschet copii Giulesti

Vă putem oferi, cu dăruire și plăcere, cursuri baschet copii Giulesti, pentru toate categoriile de vârstă. Dacă sunteți părinți, doriți în mod sigur să vă implicați copii în activitati sportive benefice pentru o creștere sănătoasă și armonioasă. Noi avem de partea noastră expertiza, dotările necesare și, mai ales, plăcerea de a lucra cu copiii.

Nu dacă aceste activitati sportive rămân la nivel de recreere și amuzament sau ajung să țintească spre sportul de înaltă performață. Cursurile de baschet pentru copii îi familiarizează pe aceștia cu unul dintre cele mai frumoase sporturi care există.

De ce baschet?

Baschetul este un sport nobil, care are de partea sa câteva argumente simple, dar foarte convingătoare:

  • este un sport de echipă, favorizând trăsături de caracter folositoare pentru viitor: altruismul, colaborarea cu cei din jur, competitivitatea și încrederea în sine
  • prin specificul său, baschetul favorizează creșterea și dezvoltarea armonioasă a tuturor mușchilor din corp
  • este deconectant, combate stresul, crește stima de sine și aduce satisfacțiile tipice unui joc în grup
  • implică un contact fizic moderat cu adversarii, deci gradul de periculozitate este redus

Beneficii

Practicarea de activităti sportive împreună cu pregătirea intelectuală favorizează o dezvoltare armonioasă, pe toate planurile. Aceste preocupări se completează reciproc. Un intelect sclipitor nu ajunge la împlinirea normală decât ducând o viață socială sănătoasă și plină de satisfacții.

Activitati sportive cum sunt cursurile de baschet propuse de noi au efect pe termen îndelungat. Un copil obișnuit deja cu sportul îl va practica cu plăcere și firesc și ca adult. Asta duce la întărirea sistemul imunitar și o viață sănătoasă. Într-o lume dominată de stres, nu este de neglijat nici beneficiul deconectării și eliberării de energii negative.

Căutați-ne!

Pentru activitati sportive – cursuri baschet copii, contactați-ne la telefon 0773 855 339. Puteți obține informații suplimentare, eventual ne puteți face o vizită, măcar din curiozitate!

Ca apropiere de centrele noastre, în acest moment sunt favorizați doritorii care stau în sectoarele 3 și 6. Cele mai apropiate sunt cartierele Dudesti, Balta Alba, Centrul Civic, Giulesti, Giulesti, Brancusi, Crângași, Drumul Taberei, Giulesti, Giulești, Regie și Militari.

Vă invităm să încercați cu încredere propunerea noastră: activitati sportive – cursuri baschet copii Giulesti.